Design av logotyper, bilar och övrig print

Låt oss göra en design som sticker ut

Det som gör att vi sticker ut från våra konkurrenter är vår kärlek och passion för bra design. Vi har lång erfarenhet av att designa allt från kläder, logotyper, banderoller, väggdekaler, bilar och allt där emellan.

Idag, för att sticka ut i bruset och fånga kundernas uppmärksamhet kräver att man har en design som attraherar blickar. Utöver att designen måste vara snygg så skapar vi design som är funktionell för ändamålet. Vår 10års erfarenhet av design har gett oss kunskaper om funktionell design som anpassas för dig om du ska trycka kläder eller om du ska ha de på bilen. Designen kan vara samma, men tekniken är viktig att förstå och anpassa.

Vektorisera logga eller rita en ny?

Har du redan en logotyp men inte har den i rätt format för tryck? Ingen fara! Vår designer kan vektorisera din logga och få den i alla rätta format man behöver för tryck på kläder, bil eller skarpa bilder för Facebook och Instagram.

Vill du att vår designer ritar logga eller tryck till dig? Vi skapar all grafik från grunden, det börjar ofta från en idé på ett papper som sedan blir prototyp och efter alla ändringar och anpassning blir det en färdig design som levereras givetvis vektoriserad.

Design av bilar

Att kombinera bilar med design är det bästa vi vet, vi är specialiserade på foliering av bilar och är bland de bästa i branschen.

Oavsett om bilen behöver dekaler med företagsloggan på eller om bilen ska del eller helfolieras med design så lägger vi lika mycket kärlek i att ta fram en design som får företaget att sticka ut. Att foliera sin företagsbil är den bästa marknadsföringen ett företag kan få för sina pengar med tanke på hur många människor som ser bilen dagligen på väg, hos kunder eller parkerad hemma. Investera i den bästa, rullande marknadsföringen för ditt företag.