Foliering på bilar, båtar och motorcyklar

Vi har gjort foliering till en konst

XT DEKOR är specialister på foliering i synnerhet på bilar, lastbilar, båtar och andra fordon. Vi är inte en av alla traditionella skyltmakare som lägger folie och dekor på bilar endast i marknadsföring syfte - Vi andas foliering från morgon till kväll och vi har gjort det till ett hantverk. Vi är kända för vår höga noggrannhet och "lack finish" på slutföra jobb.

Vi vänder oss till både företag och privata kunder och täcker helfolieringar/färgbyte, delfolieringar och dekaler. Med över 50st femstjärniga recensioner på Facebook kan vi betrygga våra kunder att vi tar väl hand om ditt fordon.
Färgbyte med helfoliering

Byt färg på din bil, båt, motorcykel eller vad du nu önskar att foliera. Med kvalitétfolie kan vi byte färg på ditt fordon och få en finish som ser ut som lack. Välj bland 100-tals färger och finish. Allt från blanka folier, satin eller matt.

Delfoliering

Skapa ett unikt utseende och se till att sticka ut i mängden. Man behöver inte alltid helfoliera för att få folk att vända sig om på stan när bilen åker förbi. Med våra design och print kunskaper kan vi skapa unik upplevelse.

Detaljfoliering

Små detaljer gör bilen personlig och lyfter utseendet. Detaljfoliera huven, taket, vingen, speglarna, diffusor - vad du vill!

Chrome Delete

Små detaljer gör den största skillnaden. Att foliera krom på bilen till blanksvart lyfter bilens utseende och ger en exklusiv känsla och look. Tesla på bilden folierad runt rutorna, på handtagen, grillen och trösklar. Med kvalité folie och vårt hantverk får vi det att se ut som fabriksfinish.

Printad foliering

Vi har all kunskap in house för printad foliering, designad av kunder eller av våra egna duktiga designers. Vi är ett "one stop shop" med design, print och montering. Finns det en idé för design, finns det inget som stoppar oss för att förverkliga det. Bilden ovan är just det, vår design, print och montering.

Design

Design är viktigt, en bra design är vad som fångar uppmärksamhet vilket är nyckeln för alla företag. Att sticka ut i dagens media brus och fånga kunders uppmärksamhet är svårt - men vi gör det enkelt! Vill du synas, är vi här för dig. Konsultera oss kostnadsfritt och se vad vi kan göra för ditt företag.

Ett urval av våra jobb - Vill du se mer, följ oss på Facebook!