Stenskottskydd / PPF / Clear Bra

Skydda din investering!

Stenskosttfolie ger din bil ett ordentligt skydd från stenskott, repor, UV blekning och allmänt slitage. Det finns många skydd för lacken på marknaden, allt från olika vax till keramisk behandling. Skillnaden på folie och exempelvis keramisk behandling är att folie skyddar din lack "på riktigt". Med folie på bilen, som för övrigt är osynlig för ögat, är skyddet av lacken komplett då inget stenskott kan penetrera folien och förstöra klarlacken. Med folierad bil kommer du aldrig få ett stenskott som rostar, du får inga repor från tvätt.

Titta på video nedan, för att se hur folien fungerar i verkligheten.

FAQ

Våra leverantörer har garanti på att folien inte kommer att gulna, torka ut eller spricka på 8år.
Generellt så behöver lacken kureras i ca 30-60 dagar. Det bästa är dock att konsultera lackeraren för att vara på den säkra sidan. De känner sin lack bäst.
När det kommer till repor så behöver man polera och återställa lacken till bästa möjliga skick, ofta går det att få en väldigt bra finish. Vad gäller stenskott så rekommenderar vi att lägga in stenskotten innan foliering.
Du behöver inte foliera hela bilen, många av våra kunder väljer att göra ett frontpaket. Det kommer inte vara någon färgskillnad från folierade paneler till de som inte är det pga kvalité folie är designad för att inte synas.